Hur fungerar det med konstgräs

Vi på ScanTurf strävar efter att göra hela ditt konstgräsprojekt till en positiv upplevelse. När vi får en förfrågan från dig kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt. Önskas prover på vårt konstgräs för att kunna se och känna på dem så skickar vi gärna det. Vi hjälper dig med att välja rätt produkt för ditt projekt.

Följande avgör priset på ditt konstgräs:  

  • Vilken typ av konstgräs.
  • Storleken på projektet. Antal löpmeter räknat på rullar som är 2 eller 4 m breda beroende på vilket konstgräs.
  • Om ni önskar vår hjälp med installationen

Välj mellen våra olika typer av konstgräs

Du kan välja mellan flera högkvalitativa produkter i vårt sortiment. Vi lagerför våra produkter och levererar på beställning enligt löpmeter.
Bredden är 2 m, men en del av våra produkter kommer på 4 m bredd.
De konstgräs vi erbjuder utöver lagerprodukter kan erhållas på begäran. Vi hjälper dig med att välja den bästa lösningen för ditt projekt.

Förberedande markarbete

Innan installationen kan påbörjas måste marken förberedas. Se vår installationsfilm som visar på processen från det förberedande markarbetet till själva installationen av konstgräset. Olika områden har olika behov, så varje projekt blir unikt på det sättet. Huvudtanken är att skapa en yta som är jämn och att dräneringen är så effektiv som möjligt. ScanTurf utför inte själv markarbetena, men kan om inte du har kontakten hänvisa till en lokal markentreprenör.

Installation

När marken är förberedd och klar är det dags att installera konstgräset. Önskas hjälp med installationen av konstgräs så hjälper vi gärna till eller så kollar ni in installationsfilmen som visar hur det går till. 

Vanligtvis så används sand som ifyllnad, men det är inte nödvändigt när det används på terrasser, balkonger eller kring pooler. 

Beroende på projektets storlek är du nu bara några timmar från att kunna njuta av din egen vackra konstgräsmatta.

Kolla in installationsfilmen här

Konstgräs rullas ut på hustomt av två arbetare

Är du intresserad av konstgräs?

Läs mer om våra produkter här!