Padelbanor

Kompletta padelbanor utifrån era behov

Padel - Den nya folksporten

ScanTurf levererar kompletta padelbanor i samarbete med Scandinavian Padel AB.

Scandinavian Padel föddes som en vision om att tillverka marknadens bästa padelbanor i Sverige. Bolaget uppstod ur ett samarbete mellan Silikonglassystem AB som har över 25 års erfarenhet av stål- och glaskonstruktioner, samt ScanTurf som erbjuder marknadens bästa konstgräs för den skandinaviska marknaden. Det bästa av två världar helt enkelt.

Svenska padelbanor utan mellanhänder – En riktig kvalitetsprodukt

Med vår egendesignade padelbana “Panora” och produktion i vår egen fabrik i Lysekil levererar vi nu en kvalitetsprodukt, utan mellanhänder, som på allvar utmanar konkurrenternas banor som oftast är tillverkade i Sydeuropa eller i Kina. Samtliga material i våra padelbanor är noggrant utvalda för att tåla det hårda klimat som vi trots allt har i Skandinavien.

Våra padelbanor

PADELBANA PANORA (Dubbel)

En padelbana med en sömlös design helt utan stolpar. Dubbelbana av panoramatyp. Lackerad stålkonstruktion (graphite black), skruvar och beslag i rostfritt stål, samt enkelhärdat glas.
Våra padelbanor levereras med konstgräs ScanTurf Padel Pro, 13-23 (blå) med vita linjer och sand. Godkänt tävlingsnät och poängbollar.

PADELBANA PANORA (Singel)

Padelbana med sömlös design helt utan stolpar. Singelbana av panoramatyp. Lackerad stålkonstruktion (graphite black), skruvar och beslag i rostfritt stål, samt enkelhärdat glas.
Våra padelbanor levereras med konstgräs ScanTurf Padel Pro, 13-23 (blå) med vita linjer och sand. Godkänt tävlingsnät och poängbollar

Upptäck våra padelbanor för både utomhus & inomhusbruk

Är det dags för er att skapa fler padelbanor eller är det dags för er första padelbana? Oavsett om ni haft padelbanor eller inte tidigare hjälper vi er att hitta den padelbana som passar era behov & krav bäst. Våra padelbanor passar perfekt för både inhomhus och utomhusbruk och tål ett hårt klimat. 

Padelbanor som tål vårt skandinaviska klimat

Vi är stolta över att presentera vår produktion av padelbanor som tillverkas här i Sverige. Att våra padelbanor tillverkas i Sverige gör att det till och med håller i vårt hårda klimat. Upptäck skillnaden med våra kvalitetsäkra padelbanor tillverkade här i Sverige. Vad med på resan till marknadens bästa padelbanor, kontakta oss redan idag. 

Intresserad av andra produkter än våra padelbanor? Hos oss finner ni marknadens bästa konstgräs samt multiarenor och träningsmoduller