Padelbanor

Kompletta padelbanor utifrån era behov

ScanTurf levererar kompletta padelbanor i samarbete med Scandinavian Padel AB. Scandinavian Padel föddes som en vision om att tillverka marknadens bästa padelbanor i Sverige. Bolaget uppstod ur ett samarbete mellan Silikonglassystem AB som har över 25 års erfarenhet av stål- och glaskonstruktioner, samt ScanTurf som erbjuder marknadens bästa konstgräs för den skandinaviska marknaden. Det bästa av två världar helt enkelt.

Svenska padelbanor utan mellanhänder – En riktig kvalitetsprodukt

Med vår egendesignade padelbana “Panora” och produktion i vår egen fabrik i Lysekil levererar vi nu en kvalitetsprodukt, utan mellanhänder, som på allvar utmanar konkurrenternas banor som oftast är tillverkade i Sydeuropa eller i Kina. Samtliga material i våra padelbanor är noggrant utvalda för att tåla det hårda klimat som vi trots allt har i Skandinavien. Nedanför finner du de produkter som vi levererar. Intresserad av att veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den padelbana som passar dig bäst. Våra padelbanor levereras med konstgräs ScanTurf Padel Pro, 13-23 (blå) med vita linjer och sand. Godkänt tävlingsnät och poängbollar.
Dubbel padelbana

DUBBEL PADELBANA PANORA

En dubbelbana med en sömlös design helt utan stolpar. Dubbelbana av panoramatyp. Lackerad stålkonstruktion (graphite black), skruvar och beslag i rostfritt stål, samt enkelhärdat glas.

Singel paddelbana

SINGEL PADELBANA PANORA

En singelbana med sömlös design helt utan stolpar. Singelbana av panoramatyp. Lackerad stålkonstruktion (graphite black), skruvar och beslag i rostfritt stål, samt enkelhärdat glas.

Upptäck våra padelbanor för både utomhus & inomhusbruk

Är det dags för er att köpa fler padelbanor eller är det dags för er första padelbana? Oavsett om ni tidigare haft padelbana eller inte hjälper vi er att hitta den som passar era behov och krav bäst. Våra produkter passar perfekt för både inhomhus och utomhusbruk och tål ett hårt klimat. 

Banor som tål det skandinaviska klimatet!

Vi är stolta över att presentera vår produktion av padelbanor som tillverkas här i Sverige. Att våra produkter tillverkas i Sverige gör att det till och med håller i vårt hårda klimat. Upptäck skillnaden med våra kvalitetsäkra padelbanor tillverkade här i Sverige. Var med på resan till marknadens bästa padelbanor, Köp din padelbana hos oss redan idag!

Intresserad av andra produkter? Hos oss finner ni marknadens bästa konstgräs